Boksartikelen kopen

Bij Nikko Sports kun je terecht voor alles op het gebied van boksen. Te denken aan boksbroeken, boksballen en boksbescherming. Voor het kopen van boksartikelen ben je bij Nikko Sports aan het juiste adres.

Boksbroeken

Op het gebied van boksbroeken biedt Nikko Sports veel verschillende bekende merken, zoals Nikko, Leone, Adidas, King en Twins. Boksbroeken zijn te verkrijgen in veel verschillende kleuren en prints. De boksbroeken zijn geschikt voor wedstrijden en/of trainingen. De boksbroeken zijn gemaakt van de juiste materialen waardoor bewegen makkelijk is en de boksbroek snel droogt. Je koopt een boksbroek snel en gemakkelijk op Nikko.

Bokshandschoenen

De bokshandschoenen van Nikko zijn gemaakt voor diverse trainingen. Denk aan een bokszaktraining en een padstraining. De bokshandschoenen sluiten goed aan op de hand door de compacte pasvorm. Ook kun je hierdoor combinaties met precisie uitvoeren. De bokshandschoenen zijn gemaakt van 100% leder en zijn voorzien van klittenbandsluiting of een vetersluiting. Bij het kopen van bokshandschoenen is er de keuze tussen veel verschillende merken als Nikko, Adidas, King, Leone en Twins.

Boksbescherming

Beschermingsartikelen zijn van groot belang bij hoge impact sporten zoals boksen. Van scheenbeschermers tot bitjes en van hoofdkappen tot bandages bestel je gemakkelijk online bij Nikko. De bokbeschermingsartikelen zijn er voor zowel mannen als vrouwen bij Nikko Sports. Beschermingsartikelen voor het boksen zijn verkrijgbaar van de merken Nikko, Adidas en Leone.

Bokszakken

Op het moment dat je van plan bent om even te sporten zonder trainingspartner kan een bokszak goed van pas komen. Bokszakken zijn in vele merken verkrijgbaar, namelijk: Leone, Adidas en Aqua Training. Bij het kopen van een bokszak is het belangrijk om na te denken over hoe je de zak wilt hebben hangen. Zo heeft Nikko hangende bokszakken maar ook bokspalen.

Online vechtsportwinkel

Jouw boksspullen koop je bij Nikko Sports. Nikko is jouw online vechtsportwinkel waar je terecht kunt voor al je benodigdheden die je dient nodig te hebben voor het boksen. Ook voor alle beschermingsartikelen die je dient nodig te hebben tijdens het boksen kun je terecht op de webshop van Nikko Sports.

Nikko Sports

Menu