Kickboksartikelen kopen

Bij Nikko Sports kun je terecht voor al jouw kickboks benodigdheden. Van kickboksbroeken tot tanktops. Voor het kopen van kickboksartikelen ben je bij Nikko Sports aan het juiste adres.

Kickboksbroeken

Bekende merken voor kickboksbroeken zijn Nikko, Leone, Adidas, King en Twins. Deze kickboks merken zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren met verschillende prints. Deze kickboksbroeken zijn geschikt voor wedstrijden en/of trainingen. Alle kickboksbroeken zijn van de juiste materialen gemaakt waardoor bewegen makkelijker is en de kickboksbroek snel droogt. Koop dus je kickboksbroek gemakkelijk en snel op Nikko.

Kickbokshandschoenen

De kickbokshandschoenen van Nikko zijn speciaal gemaakt voor bokszaktraining en padstraining. Door de compacte pasvorm zitten de handschoenen goed aangesloten en kun je combinaties met precisie uitvoeren.  Deze zakhandschoenen zijn gemaakt van 100% leder en zijn voorzien van een brede klittenbandsluiting. Ook bij het kopen van kickbokshandschoenen is er de keuze tussen veel verschillende merken, zoals; Nikko, Adidas, King, Leone en Twins.

Kickboks scheenbeschermers

Op het gebied van bescherming tijdens het kickboksen kent Nikko een breed assortiment scheenbeschermers. Namelijk scheenbeschermers van de merken Adidas en Nikko. Bij het kopen van scheenbeschermers is het belangrijk de juiste maat te hebben. Nikko heeft scheenbeschermers in S, M, L en XL.

De scheenbeschermers van het merk Adidas zijn gemaakt van zeer goede kwaliteit kunstleder. De padding bestaat uit een geïnjecteerd EVA Foam. Je bevestigt de scheenbeschermer door middel van 2 klittenbandsluitingen aan de achterzijde en een elastische band onder de voet. Daarnaast hebben ze een fijne pasvorm en blijven ze goed aangesloten zitten tijdens het trainen.

De scheenbeschermers zijn CE goedgekeurd.

Bokszakken

Op het moment dat je van plan bent om even te sporten zonder trainingspartner kan een bokszak goed van pas komen. Bokszakken zijn in vele merken verkrijgbaar, namelijk: Leone, NikkoAdidas en Aqua Training. Bij het kopen van een bokszak is het belangrijk om na te denken over hoe je de zak wilt hebben hangen. Zo heeft Nikko hangende bokszakken maar ook bokspalen.

Online vechtsportwinkel

Jouw kicksboksspullen koop je bij Nikko Sports. Nikko is jouw online vechtsportwinkel waar je terecht kunt voor al je benodigdheden die je dient nodig te hebben voor het kickboksen. Ook voor alle beschermingsartikelen die je dient nodig te hebben tijdens het kickboksen kun je terecht op de webshop van Nikko Sports.

Nikko Sports

Menu