Q?

Wat is Nikko.nl?

A.

Nikko.nl is de webshop van Nikko Sports, het begrip in Nederland en omstreken als het gaat om vechtsporten. Nikko is gespecialiseerd in (Kick)boksen, Budosporten, Fitness en Sportvoeding. Je kan bij ons terecht voor deskundig advies van specialisten. In onze webshop kun je 24/7 profiteren van de beste prijzen.

Q?

Hoe kan ik betalen?

A.

Op Nikko.nl kun je betalen met de bekende betaalmogelijkheden, zoals iDeal, PayPal, AfterPay (Pay Afterwards), Mister Cash en Sofort Banking.

Q?

Komen er verzendkosten bij kijken?

A.

Indien je in Nederland laat bezorgen betaal je €7,50 verzendkosten. Is je orderwaarde hoger dan €50, dan betaal je geen verzendkosten. Binnen de EU (buiten Nederland) betaal je gemiddeld zo’n €15 per bestelling. Buiten de EU liggen de prijzen hoger, variërend tussen €15 en €30 verzendkosten per bestelling.

Q?

Hoe zit het met retourneren?

A.

Indien je producten wilt retourneren, dien je de kosten voor het retourneren voor je rekening te nemen. Uiteraard mag je ze ook bij ons in de winkel in Eindhoven af komen geven, dan worden die kosten niet berekend.

Q?

In welke landen kan ik mijn bestelling laten bezorgen?

A.

Momenteel kun je je bestelling in ieder land in Europa laten bezorgen, alsmede in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada en Brazilië.

Q?

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

A.

We bezorgen onze pakketten met PostNL.

Nikko Sports

Menu