Populairste kickboksbroeken van 2018

Populairste kickboksbroeken van 2018

Ieder jaar brengt Nikko Sports diverse nieuwe ontwerpen uit van kickboksbroeken. Omdat de wensen van jullie ieder jaar weer veranderen gaan wij daar in mee. De designs, en de kwaliteit van de kickboksbroeken zijn uiteraard de belangrijkste criteria waarop wij onze nieuwste ontwerpen selecteren. In dit artikel delen wij de top 4 van kickboksbroeken met je die in 2018 enorm populair zijn.

  1. Camouflage kickboksbroeken

Unieke prints en designs worden steeds populairder. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat onze camouflage kickboksbroeken enorm populair zijn. Camouflage is sowieso aan een opkomst bezig in de vechtsportwereld. Shorts, t-shirts en sweaters met een camouflage print zijn flink aan populariteit aan het winnen, en de camouflage kickboksbroeken van Nikko Sports doen dat niet anders. De kickboksbroeken zijn gemaakt van fijn satijn en heeft een sterke tailleband die zorgt dat de kickboksbroek comfortabel rondom je middel zit. Nikko Sports heeft deze in de klassieke camouflage versie, in oranje, groen en blauw.

  1. Retro kickboksbroeken

“Old school is the new school”. Traditionele designs zijn in, zeker in de kickbokswereld. De retro edities van onze kickboksbroeken-collectie zijn erg populair, en wij begrijpen waarom. De kickboksbroeken hebben een traditioneel design, wat doet denken aan de kickboksbroeken van vroegere jaren. Nikko Sports heeft een klassieke retro editie, een groene uitvoering en een zilveren uitvoering. De groene en zilveren uitvoering hebben zelfs nog het vroegere Nikko Sports logo met het geboortejaar er op; 1985. De retro kickboksbroeken zijn gemaakt van fijn satijn en hebben een goede tailleband.

  1. Classic kickboksbroeken

Liever niet te veel poespas, maar ben je gewoon op zoek naar een goede kickboksbroek? Dan is de classic editie iets voor jou! Gemaakt van satijn en een goede tailleband, met het kenmerkende Nikko logo er op.

  1. Thai short warrior

De thai shorts kunnen zowel voor kickboksen, boksen als Muay Thai gebruikt worden. De Warrior-editie staat bekend om het unieke design. Zo loopt de onderkant van de short niet recht af, maar wordt die juist gekenmerkt door de geraffelde onderkant, wat het aanzicht totaal anders maakt. Op de onderkant vind je de 5 letters van het NIKKO merk. De Nikko thai short warrior is gemaakt van fijn satijn en heeft een strakke tailleband die ideaal om je middel zit.

Ben jij op zoek naar een ideale kickboksbroek? Bekijk dan zeker onze uitgebreide collectie. Niet zeker van je ideale maat? Neem dan contact op met ons team of kom langs in onze winkel in Eindhoven.

 

Door |2018-08-16T10:58:20+00:0031 juli 2018|Kickboksen|
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!