Vechtsportwinkel Eindhoven

Welkom bij Nikko Sports, de vechtsportwinkel van Eindhoven. Hier vind je alle producten van het merk Nikko, het merk voor de echte vechtsportliefhebbers. Nikko Sports heeft een winkel met een grootte van 350 m2, waardoor wij een groot assortiment in onze winkel kunnen presenteren. In onze winkel in Eindhoven vind je alles op het gebied van vechtsporten en fitness. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid assortiment sportvoeding en allerlei soorten vechtsportartikelen voor diverse vechtsporten zoals (kick)boksen en MMA. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het maken van custom made vechtsportartikelen, van kickbokshandschoenen tot bokszakken. Dus ook als jij interesse hebt om een van onze producten custom made te laten maken ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team helpt je graag!

 

Vechtsportartikelen
Bij Nikko Sports in Eindhoven ben je op het juiste adres voor een breed assortiment aan vechtsportartikelen. Bokshandschoenen voor de boksers, veel verschillende MMA handschoenen voor de MMA vechters, judo pakken voor de judoka en nog veel meer. Wij hebben een aantal bekende merken ter beschikking zoals Adidas, Leone, King. Uiteraard ontbreekt ons eigen merk Nikko niet in ons assortiment.

Beschermingsartikelen
Ook verkopen wij beschermingsartikelen. Beschermingsartikelen zijn van groot belang bij hoge impact sporten zoals boksen, kickboksen en MMA. Hierdoor worden gevoelige delen van het lichaam, zoals het hoofd, het kruis en de tanden, goed beschermd. Bij Nikko Sports kun je terecht voor scheenbeschermers, hoofdkappen, bitjes, bandages en kruisbeschermers van ons eigen merk Nikko maar ook bekende merken zoals Twins, King, Tunturi en Adidas.

Fitness
Bij Nikko Sports in Eindhoven ben je aan het juiste adres voor al jouw fitnessapparatuur en benodigdheden van het merk Tunturi. Of het nou voor in huis is of voor in de sportschool, van Small Fitness en accessoires tot trainingsbanken en cardioapparatuur. Hierbij kun je denken aan loopbanden, hometrainers, crosstrainers en roeiapparaten.

Ben jij eigenaar van een sportschool? Aarzel dan niet en kijk op onze website en kom langs in onze winkel voor scherpe prijzen en aanbiedingen.

 

Sportvoeding
Of je nu een vechtsport, krachtsport of duursport beoefent, sportvoeding is en blijft altijd van essentiële waarde voor iedere sporter. Bij Nikko Sports hebben wij jouw proteïne, weightgainers, fatburners, aminozuren, creatine en voedingssupplementen van bekende merken als Nikko en M Double You.

Heb jij vragen over met welke sportvoeding je de beste resultaten kunt behalen? Aarzel dan niet en kom eens langs in onze winkel.

Producten van Nikko worden steeds populairder en worden inmiddels gebruikt door vele sportscholen, bij sportevenementen en in fitness centra. Denk hierbij aan onze populaire bokszakken, ringen, matten en fitness apparaten. Vaak worden deze artikelen dan ook custom made geleverd om aan de stijl van het evenement of sportschool te voldoen.

Je bent van harte welkom in onze winkel in Eindhoven. Tevens kun je 24/7 online shoppen op Nikko.nl.

Adres: Geldropseweg 61 te Eindhoven

Openingstijden:

Maandag    13:00 - 18:00
Dinsdag      10:00 - 18:00
Woensdag  10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag        10:00 - 18:00
Zaterdag     10:00 - 17:00

Vragen? Bel dan naar: 0031 40 211 1222 of neem contact op.

Nikko Sports

Menu