Bokszakken, (kick)boksbroekjes en (kick)bokshandschoenen. Iedere vechtsporter maakt er gebruik van en iedere sportschool droomt er van om een eigen lijn te hebben en te verkopen aan zijn leden. Nikko Sports biedt deze mogelijkheid! Vrijwel ieder product van het merk Nikko kan op maat worden geleverd. In dit artikel vertellen wij je hier graag meer over!

Wat kan er allemaal Custom made worden geleverd?

Vrijwel ieder product van het merk Nikko is naar eigen design te leveren. Zo heb je de mogelijkheid om de kleuren, soort opdruk (bedrukt en/of geborduurd) en afmetingen van het product (indien mogelijk) te bepalen. Zoek je bokszakken op maat, met je eigen opdruk en kleuren? Ook geen enkel probleem! Ons team adviseert je hier graag over.

Custom made bokszakken

De bokszakken van Nikko Sports zijn al jarenlang enorm populair onder sportscholen. De verschillende bokszakken van Nikko Sports kunnen volledig naar eigen wensen worden ontworpen. Kies je eigen kleuren, afmetingen, opdruk en afwerking. Wij adviseren en helpen je uiteraard ook graag met het ophangen en bevestigen van alle bokszakken en hanteren ook goede leveringsvoorwaarden zodat je zeker weet dat jouw sportschool jarenlang kan genieten van de bokszakken.

custom made kickbokshandschoenen

Custom made (kick)bokshandschoenen

Zowel de professionele- als recreatie vechtsporter loopt er graag mooi bij. Naast dat alle (kick)bokshandschoenen van Nikko Sports voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen kun je ze uiteraard ook laten bedrukken, zoals hierboven ook een voorbeeld te zien is van Errol Zimmerman. Ook is het mogelijk om je eigen kleuren te bepalen, waardoor je unieke exemplaren kunt laten maken die alleen door jou, je team of je sportschool worden gedragen.

 

Custom made (kick)boksbroekjes

Uiteraard mogen ook de (kick)boksbroekjes van Nikko niet ontbreken in dit artikel. Naast dat je de beschikking wilt hebben tot unieke (kick)bokshandschoenen wil je uiteraard ook je eigen (kick)boksbroekjes. Ook de broekjes van Nikko kunnen naar eigen wensen worden ontworpen, geproduceerd en geleverd.

Custom made kickboksbroeken

Overige producten op maat

De bovenstaande producten worden het meeste geleverd. Maar, uiteraard is er nog veel meer mogelijk. Zo kun je T-shirts met eigen opdruk laten ontwerpen en produceren en is de verdere aankleding van je sportschool dankzij de Custom made mogelijkheden van Nikko Sports geen enkel probleem. Denk dan bijvoorbeeld aan matten, boksringen en MMA-kooien.

Heb je interesse in het laten bedrukken van Nikko producten? Neem per mail contact met ons op. Een van onze specialisten zal dan samen met jou naar alle mogelijkheden kijken en je een passend voorstel doen.