Op het moment dat je hebt besloten om een (kick)boksbroek te kopen zijn er allerlei aspecten waar je op moet letten. Een niet al te gemakkelijke klus dus. Wij helpen je graag op weg bij het kopen van een (kick)boksbroek. Lees het hier!

Waar begin ik?

Voor iedereen die de sport beoefend is het lastig, een mooie maar ook kwalitatief goede (kick)boksbroek kopen. Waar begin ik? Wellicht heb je al een aantal merken in je hoofd die je voorkeur hebben. Probeer dan eerst te kijken of het merk dat je beoogd ook daadwerkelijk jouw maat en pasvorm heeft. Ook kleuren kunnen hierin een factor spelen.  Het is natuurlijk gaaf als je (kick)boksbroek en shirt matchen met elkaar. Zo kun je goed voor de dag komen op jouw wedstrijd en/of training. Verder is het ook goed om te kijken naar de materialen waarvan de broek gemaakt is. Denk aan de band die van rekbaar elastiek met een koordsluiting gemaakt moet zijn. Dit zodat ze optimaal blijven zitten tijdens zware en intensieve trainingen en/of wedstrijden. Maar zoals we eerder ook beschreven is een ruime pasvorm ook fijn. Zodat zowel hoog als laag trappen makkelijk mogelijk is. Een aantal kenmerken dus waaraan je dient te denken aan het begin van jouw aankoop van een (kick)boksbroek.

Voordelen van een (kick)boksbroek

Het aanschaffen van een (kick)boksbroek is geen must. Je kan het ook met een andere (korte trainingsbroek doen. Maar let hierbij op dat deze broek wel veilig is voor jezelf en je trainingspartner. Hiermee bedoelen we geen lange uitsteeksels, geen mogelijkheden om vast te komen zitten, niet te los en niet te strak zittend. Dat zijn dus al een aantal dingen waarop je moet letten. Begrijpelijk is dat je geen zin hebt hier steeds aan te moeten denken alvorens je naar je wedstrijd of training gaat. Een officiële (kick)boksbroek brengt daarom de volgende voordelen met zich mee;

  • Veilig voor jou en je trainingspartner
  • Gemakkelijk in te bewegen door pasvorm
  • Makkelijk aan en uit te doen
  • Zeer goede kwaliteit door gebruik van juiste materialen om de sport te kunnen beoefenen
  • Sneldrogend
  • Maakt je outfit compleet!

(Kick)boksbroeken van Nikko

 Nikko Sports kent een ruim assortiment aan (kick)boksbroeken. Dit van veel verschillende merken en in veel verschillende soorten en kleuren. Voor zowel mannen als vrouwen. Merken die we verkopen zijn: ons eigen merk Nikko, Adidas, Twins en Leone. Zo heb je een gave Twins kickboksbroek in de kleur oranje voor €64,95. Maar ook een legerprint Twins kickboksbroek. Nikko kent ook een aantal eigen Nikko kickboksbroeken met verschillende soorten prints. Van het merk Leone heb je een toffe Leone kickboksbroek The Doctor Red. Al met al een ruim assortiment aan (kick)boksbroeken waarbij een kijkje nemen op de webshop zeker de moeite waard is!

Tips voor het kopen van een (kick)boksbroek

 

Tot slot geven we je nog graag een aantal tips bij het kopen van een (kick)boksbroek. Deze tips luiden als volgt;

  • Ga voor jezelf na voor welke doeleinden je de broek gaat gebruiken, denk hierbij aan trainingen en/of wedstrijden.
  • Hoe vaak denk je de (kick)boksbroek te gaan gebruiken? Wanneer dit veelvuldig zal zijn is het verstandig om een kwalitatief sterke broek te kopen. Je wilt immers niet elke maand een nieuwe (kick)boksbroek kopen.
  • Heb je de juiste maat? Bij Nikko kun je alle (kick)boksbroeken in de maten XXS, XS, S, M, L en XL krijgen. Ga dus goed voor jezelf na welke het beste bij jouw pasvorm past!
  • Matcht het bij je outfit? Zoals we eerder beschreven zijn (kick)boksbroeken in veel verschillende kleuren met veel verschillende prints te verkrijgen. Altijd leuk als je deze kan laten matchen met je (kick)boksoutfit!

Voor alle benodigdheden met betrekking tot kickboksen en boksen kun je terecht bij Nikko Sports. Dé beste kwaliteit voor de laagste prijs. Nikko is jouw online vechtsportwinkel.