Kickboksers hebben de nodige spullen en accessoires nodig om de sport op de juiste manier te beoefenen. Uiteraard heb je handschoenen nodig, maar ook een kickboksbroek, bandages en een tok zijn uiteraard geen overbodige items. In dit artikel vertellen wij je meer over de populairste producten anno nu. Ben jij klaar om in de ring te stappen?

De beste kickbokshandschoenen

Uiteraard heb je goede kickbokshandschoenen nodig. De bokshandschoen beschermt de hand tegen blessures. Het is dan ook belangrijk om de juiste maat te kiezen, zodat ze comfortabel zitten. De juiste maat is overigens ook nodig om te voorkomen dat je last van je hand krijgt doordat ze te strak of te los zitten. De collectie kickbokshandschoenen van Nikko zijn enorm populair. Momenteel zijn de Basic Bokshandschoenen voor heren en kids en de White Edition in trek om de hoge kwaliteit, perfecte afwerken en de prijs.

Het ideale kickboksbroekje

Een broek dient comfortabel te zitten. Maar, bij het beoefenen van kickboks is dat nog meer het geval. Je gebruikt bij kickboks uiteraard je handen en voeten, waardoor de broek wijde pijpen moet hebben en de band rondom je middel goed en strak moet blijven zitten. Nikko Sports heeft een uitgebreide collectie kickboksbroekjes. Gezien de broek een van de blikvangers is hebben wij vele gave designs. De meest populaire kickboksbroekjes zijn de Retro en de Thai Short.

Bescherming is essentieel

Bij een fysieke sport als kickboks is bescherming natuurlijk essentieel. Daar waar je handen en polsen worden beschermd dankzij de handschoenen, bescherm je je gezicht en tanden dankzij een hoofdbeschermer en bitje. De basic hoofdbeschermer van Nikko is altijd een goede keuze. En met de keuze tussen diverse bitjes, waaronder de witte en het mint zwarte bitje heb je genoeg keuze. Liever een meer gewaagd model? Kies dan het Shock Doctor bitje.

Neem je spullen opgeborgen mee

Al deze spullen moeten natuurlijk netjes opgeborgen worden en meegenomen. Hiervoor hebben wij diverse sporttassen die hiervoor ideaal zijn. Denk aan de Nikko Sporttas of de Anniversary sporttas van Leone.

Ben jij klaar om in de ring te stappen?