Eindelijk mogen we het dan bekendmaken. De nieuwe webshop van Nikko Sports is live! Maandenlang hebben wij hard gewerkt aan het bouwen van de nieuwe webshop, die voldoet aan al jouw wensen en eisen. In dit artikel vertellen wij je wat meer over de verbeteringen die zijn doorgevoerd. 

Gebruiksgemak staat voorop

De nieuwe webshop van Nikko Sports heeft als doel om jou zo goed mogelijk te bedienen. Het gebruiksgemak staat voorop. Zo kun je makkelijker door de website navigeren, producten afrekenen, contact opnemen en producten vergelijken. Ook hebben wij ervoor gezorgd dat de prijzen en informatie van producten duidelijker wordt weergegeven. De FAQ-pagina zorgt ervoor dat jouw veelgestelde vragen direct beantwoord worden.

Uitbreiding van talen

In de vorige webshop van Nikko Sports waren Nederlands en Engels de twee te kiezen talen. In de nieuwe webshop is ook de Duitse taal toegevoegd. Duitsers kunnen vanaf heden makkelijk een bestelling plaatsen in hun eigen taal. We sluiten niet uit dat er in de toekomst ook andere talen worden toegevoegd, indien hier behoefte aan is.

Uitbreiding van betaalmogelijkheden

In de huidige webshop kan worden afgerekend met de bekende betaalmiddelen zoals PayPal, IDeal en Creditcard. In de nieuwe webshop van Nikko Sports kan ook met nieuwe en/of lokale betaalmogelijkheden betaald worden. Zo hebben we MisterCash en Bancontact toegevoegd en kan er tegenwoordig ook worden gekozen voor betaling achteraf.

Uitbreiding van de zoekfunctie

Op een website wil je zo snel mogelijk naar jouw doel toe. Een product vinden, contact opnemen of bepaalde informatie vinden. Wij hebben de zoekfunctie in de webshop verbeterd en ervoor gezorgd dat je nu ook op alle merken kunt zoeken. Het kan namelijk zomaar zo zijn dat je liever Nikko Sports draagt dan een van de andere merken, of andersom natuurlijk.

Deel je favorieten op social media

Social media is een essentieel onderdeel geworden van het leven anno nu. Het liefst deel je de hele dag alles wat je interessant vindt met je vrienden en familie. Wij geven jou nu ook die mogelijkheid! Wil jij onze producten delen met je vrienden op Facebook, Twitter, Google+ of Pinterest? Dit kun je vanaf nu doen met alle producten. Handig!

Wij zijn blij met de nieuwe webshop. Jij ook? Laat ons je mening weten via Facebook of via de reactievelden hieronder! Direct shoppen? Start dan nu met het zoeken van je favoriete producten in onze shop (nikko.nl/shop).